Podržani uređaji

BizniSoft podržava rad sa velikim brojem mernih vaga, fiskalnih štampača i fiskalnih kasa koje rade u režimu štampača
kao i ostalih uređaja koji se koriste u svakodnevnom poslovanju.

BizniSoft Klijent

BizniSoft je windows aplikacija za čije funkcionisanje je neophodan PC (desktop, laptop, netbook ...) sa instaliranim Windows novijim operativnim sistemom (Windows 7, 8, 8.1, 10, 11, Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019, 2022 ...) i nema posebnih hardverskih zahteva (brzina procesora, količina memorije, rezolucija ekrana su nebitni). Podržane su sve vrste štampača: laserski (preporuka), matrični i InkJet.

BizniSoft Server

BizniSoft server može biti instaliran na PC računarima sa instaliranim Windows 7 ili novijim Windows desktop operativnim sistemom ili Windows Server 2008 R2, ili novijim Windows server operativnim sistemom u 32-bit i 64-bit varijanti.

BizniSoft POS

BizniSoft POS je Windows aplikacija koja se izvršava na istim platformama kao i BizniSoft klijent. BizniSoft POS podržava sve vrste BarCode skenera i štampača. Razvijena je podrška za praktično sve vrste mernih vaga koje su aktuelne na našem tržištu (Libela, Bizerba, Dibal, Ishida). Sa aspekta novog Zakona o fiskalizaciji BizniSoft, za sada, u potpunosti podržava isključivo rad sa običnim termalnim POS štampačima.

BSReplication

Program za replikaciju podataka dislociranih objekata (BSReplication) se izvršava isključivo na računaru na kome je aktivan BizniSoft server.

BizniSoft Live

BizniSoft Live se izvršava u HTML5/WebSocket kompatibilnom browseru (Chrome, Firefox Mozilla, Opera, Internet Explorer 10...). BizniSoft LIVE možete koristiti na bilo kom PC računaru, svim tablet računarima (Apple iPad i Android) i mobilnim telefonima novije generacje (iOS, Android ...).

BizniSoft Klijent i BizniSoft POS podržavaju rad sa CipherLab (8000x...), Zebex Z-9000 i Unitech (HT630...) Data terminalima za prikupljanje podataka (popisi, ulaz i izlaz robe i slično...), kao i rad sa android uređajima i aplikacijom BizniSoft Assistant.

Pozovite nas
011 400 26 26

Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili Vam je potrebna naša pomoć!

office@dpp.rs